Enkele opmerkingen (ik steun GroenLinks volledig)

(Geredigeerd op 30 mei 2019)

Als doorgewinterd GroenLinkser (ik help sinds 2012 met de campagne) neem ik afstand van wat Zihni Özdil begin mei schreef in NRC. Dat wil zeggen dat ik het er niet mee eens ben dat hij negatief deed naar een deel van onze achterban en tegelijk de uiterlijke schijn van hartelijkheid suggereerde richting onder meer Sid Lucassen. Ik ga daar niet uitgebreid over uitwijden, omdat dit nu een afgerond verhaal is. Fijn dat hij zijn Kamerzetel teruggaf. Ik wens Zihni het allerbeste toe en dank hem voor het positieve dat hij bracht. 

Mijn ervaring met de partij is dat je voor je mening uit mag komen en er naar je geluisterd wordt. Je wordt ook als doodgewone sterveling actief benaderd uit interesse. Als dit niet het geval was, zou ik het niet kunnen opbrengen om campagne te voeren tot ik er duizelig van word. De antifascistische instelling van de partij is voor mij heel belangrijk.

Ik sta volledig achter en heb alle vertrouwen in de leiding van GroenLinks en wil de partij naar beste weten helpen zonder zelf verantwoording te dragen. Dat zou namelijk te veel worden voor me.

Reacties zijn gesloten.