Vitamine B12-tekort

Opgebouwd tot begin 2012 heb ik vitamine B12-tekort gehad en daarvan ging mijn brein een beetje haperen. Sommige mensen worden in het begin wankel. Ik werd mentaal wankel (despressief) en ik kon niet goed meer overzien wat ik allemaal te doen had. Ook kwamen geluiden en aanrakingen veel te hard bij me aan, het ging pijn doen. Ik ging me zeer ellendig voelen als het ergens te druk was. Hiervan werd ik weer heel onzeker.

Toen ik onder ogen wilde zien dat er wat wis, liet ik mijn vitaminen prikken bij de huisarts en het vit. B12-gehalte bleek te laag. Na een serie injecties van de huisarts beschikte ik weer over een evenwichtig brein.

Mijn verhaal heb ik op televisie verteld bij BNN, na ongeveer 32 minuten ziet u een interview met mij. Ga niet zelf vitaminepreparaten slikken, maar vraag uw huisarts om onderzoek als u denkt een tekort te hebben! Anders kan hij of zij u echt niet meer helpen.

Informatie over behandeling vit. B12-tekort: https://b12-institute.nl/diagnose/valkuilen/.

Omgeving Skjåk, Noorwegen. Er was een tijd dat ik de prikkelarme omgeving in Scandinavië keihard nodig had.

Reacties zijn gesloten.